Wegens de Corona maatregelen kan er vertraging ontstaan in het verzend proces. We trachten dit tot een minimum te beperken.
Mocht dit voorkomen dan vragen wij hiervoor uw begrip. Bezichtiging showroom, afhaal en of montage alleen mogelijk op afspraak!

Bedrijf


In 1999 is Orion Automotive opgestart in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2011 zijn we gevestigd op een modern industrieterrein in Veghel-Noord, 5 min van afrit 11 op de A50.
Wij hebben een kantoor, magazijn, werkplaats en een webshop. In onze webshop kunt u ons assortiment bekijken en indien u over een account beschikt gelijk bestellen. Orion Automotive is een klein bedrijf met vele mogelijkheden en hardwerkende mensen met grote ambities. Wij combineren dit met een lach en houden van het bourgondische leven.
De kwaliteiten die onze producten hebben, waarborgen wij in ons team. Kennis en ervaring is volop aanwezig en wordt elke dag uitgebouwd.
Wij voorzien u graag van het beste advies en denken graag met u mee in de mogelijkheden. Bij ons staat u als klant centraal.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerry Goormans
Tim Belmans
Ruud Vink
Els Keurentjes
Karin Sanders
Richard de Zeeuw
Joost Schrama
Linda Kersten
Roland van den Oever
Mirna van der Zwaan
Grzegorz Kotula
Rado Valach
Eelco Monde
Wout Nooijen
Dave van Mol
Igor Krisztian Tokarov
– General Manager
– CFO
– Senior Van Expert
– Purchase & Administration Officer
– Van Accessory Specialist
– Van Accessory Specialist
– Van Accessory Specialist
– Van Accessory Specialist
– Web design and E-commerce
– Marketing Professional
– Workshop Mounting Specialist
– Workshop Mounting Specialist
– Warehouse
– Warehouse
– Warehouse
– Warehouse

 


Daarnaast werken wij met diverse flexibele krachten en stagiaires.


Onze Missie, visie en waarden

Missie
Orion Automotive staat voor beschermende autoaccessoires. Niet alleen om uw auto te verfraaien maar ook daadwerkelijk levensduur toe te voegen aan uw wagenpark en stilstand te beperken tot een minimum.
Door de mogelijkheden van onze eigen werkplaats kunnen wij in alle opzichten met u meedenken en innoveren. Wij zijn flexibel en creatief en zien een ogen schouwende onmogelijke opgave, als ambitieuze uitdaging. Al onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en moeten namelijk passen als een jas.

Visie
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe producten of verbeteringen. Wij doen alles om u zo goed mogelijk te kunnen faciliteren. Daarbij denken wij ook graag vooruit. Op welke manier kunnen wij goed op de markt inspelen zodat wij het antwoord al hebben, voordat u de vraag gesteld heeft.

Waarden

  • Onze producten zijn van hoge kwaliteit (TÜV/ABE, EU/EC keuringen)
  • Wij leveren een hoog serviceniveau
  • Daarbij vinden wij een veilige en gezonde werkomgeving voor onze werknemers erg belangrijk

logo orion automotive

Orion Automotive B.V. biedt nu ook de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze webshop.

Wilt u via deze webshop gaan bestellen? Vraag dan uw inloggegevens aan via ons aanvraagformulier. Wij zullen u dan voorzien van gebruikersgegevens. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen gebruik maken van onze webshop.

 
Contact gegevens
Telefoon
+31 (0)413 - 352 537

E-mail:


Adres:
De Amert 148 - 5462GH Veghel
Openingstijden
Ma. - Do. van 08.00h tot 17.00h
Vr. van 08.00h tot 15.00h

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Orion Automotive official Mercedes VanPartner